Happee B pudotuspelikarsintoihin
Julkaistu: 19.03.2018 00.00

Happee B pudotuspelikarsintoihin

Happee B pudotuspelikarsintoihin

Lauantain NST -otteluun matkattiin hakemaan voitto,jolla olisi ratkennut suora paikka pudotuspeleihin.

Ilmari Pitkänen, valmentaja:

“Alku oltiin vähän purjeessa ja harvoin on Aaltokallio joutunut noin monta "don't blink" torjuntaa ottamaan ekalla kympillä. En ole joukkuetta noin hermostuneena nähnyt kertaakaan koko kaudella ja oikeasti isoja pelejä ei toki olekaan sitten syksyisen Ervin kohtaamisen jälkeen pelattu. Tällä kertaa kuitenkin koko joukkueen suoritus huomioiden (mukana luonnollisestikin toimiva maalivahtipeli) ansaitusti johdossa kahden erän jälkeen.

Kolmas erä olikin sitten oikeaa salkkarien käsikirjoittajien päiväunitavaraa; ensin kolmen maalin johtoon, sitten vihulaisen erittäin hyvin toiminut erikoistilannepelaaminen toi heidät jo maalin päähän ja lopulta saatiin ylivoimalla töpeksittyä vielä hieman erikoisen näköinen rankkari kotijoukkueelle.. sanomattakin on selvää että rakki upposi ja jatkuneella ylivoimalla tarjottiin vielä pari bonuspaikkaa iskeä kotijohto taululle. Ei maistunut tehdä ja seuranneesta voittolaukauskisasta Jimi teki meidän kauden ekan rangaistuslaukausmaalin. Tunneskaalaltaan sanoisin että olimme osa erinomaista urheilutapahtumaa “

Happeen B-poikien voittolaukauskilpailussa taisteltu voitto NST:stä lauantaina ei riittänyt suoraan playoff-paikkaan SM-sarjassa. NST ratkaisi niinikään voittolaukauskisassa edun itselleen sunnuntaina voittamalla TPS:n. Happeen lisäksi karsii Classic, joka saa vastaansa joko Ponovon tai Tiikerit.

Runkosarjan 7. sija tarkoittaa sitä, että hirvijunnut matkaavat sunnuntaina karsimaan Limingalle,jossa lauantaina ratkovat keskenään LNM ja Eräviikingit. Erällä lienee Happeeta kohtaan kalavelkoja maksamatta, sillä pudotimmehan SM-karsinnoissa juuri kyseisen joukkueen divariin. Jännitystä piisaa.

-kuva ja teksti ms-

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ