B-pojat palkitsi kotiyleisönsä maalirytkeellä
Julkaistu: 06.03.2018 00.00

B -pojat palkitsi kotiyleisönsä maalirytkeellä

Happeen B-poikien viimeinen runkosarjaottelu taputeltiin lukemiin 16-4 Josbasta. Samaan aikaan pelattiin miesten viimeinen runkosarjan kotiottelu,jossa edustusjoukkue löylytti Nokian Krp:n.

B-poikien ottelu oli kaikkinensa Happeen hallintaa. Ensimmäinen erä Happeelle 6-2.

Ainoa pieni hapuilu oli ottelun toisen erän puolivälissä,jossa Josba lopulta sai muutaman maalin tililleen. Erän maalit 5-2 Happeelle. Kolmannessa sorruttiin jäähyilyihin, eikä ylivoimaa osattu hyödyntää. Lukemat kuitenkin kotijoukkueelle 5-0. Parivaljakon Kaapo Siekkinen-Lari Mäkelä tehot ottelussa huikeat 6+5! Valtterille kirjattiin 3, Timille 2 ja monelle muulle ykköset. Maali-iloittelun kohokohta oli Amarillo-lahjakortilla palkittu, Joona Näde Nättisen ruutinen veto, melkeinpä puolesta kentästä Josban maaliin.

Näissä lukemissa, on selittämättäkin selvää, että edellinen susirajan vierailu oli häpeällistä alisuorittamista. Taaksepäin ei silti pidä katsella muutoin kuin oppimismielessä. Kaksi kovaa ottelua on vielä jäljellä . Tulevan viikonlopun vierailu Kooveeta vastaan ja seuraavana sarjan viimeinen NST/Voimaa vastaan. Hyvällä peli-ilmeellä suora playoffpaikka olisi palkintona. Sinne katse ja ottelu kerrallaan.

10.3. 13.30, AutoCenter Areena ##### Koovee - Happee

17.3. 15.00, Imatran urheilutalo##### NST/Voima - Happee

Jatkopelien aikataulu

1. divisioonan pudotuspelikierros 17.-18.3.2018 Pudotuspelikarsinnan 1. vaihe 17.-18.3.2018 (alueellisten sarjojen joukkueet) Pudotuspelikarsinnan 2. vaihe 24.-25.3.2018

Puolivälierät pe 30.3., su 1.4. ja tarvittaessa ma 2.4. (Pääsiäinen) Välierät la 7.4., su 8.4. ja tarvittaessa ti 10.4. Pronssiottelu la 14.4. Finaalit la 14.4, su 15.4. ja tarvittaessa ti 17.4.