KOOVEE- ennakkoa ja kooste JOSBA-ottelusta
Julkaistu: 28.11.2017 00.00

KOOVEE- ennakkoa ja kooste JOSBA-ottelusta

B-junnujen tilastoissa lähestytään ottelusarjan puoliväliä. Vain Josba ja NST /Voima ovat sen saavuttaneet.

Sunnuntaina jouluostosten jälkeen on aika suunnata päivän päätteeksi urheilun pariin ja nauttia ohessa mitä muhkeimmat pullat kahvin kera.

3.12. pelataan Palokassa Happee-Koovee klo 15:30, B-nuorten runkosarjaa, molempien joukkueiden 11. ottelu.

Preseasonilla kohdattiin Koovee kertaalleen ja tasaväkisestä ottelusta saatiin matkaan voitto. Näillä ansioilla ei kumminkaan otteluun lähdetä pullistelemaan. Sarjan ollessa tasaistakin tasaisempi, Kooveen pitäessä keulapaikkaa hallussaan kuudella voitetulla kymmenestä, ei voida puhua ylivoimaisesta kärkisijasta. Ts. loppukauden otteluista tulee jännityksentäyteistä nautittavaa.

Kooveen A-junnuissa pelaavat 2000-syntyneitten hyökkäyskenttä Laitinen, Hyrkkönen ja Valkama, pakkina Mäkelä. Myös maalivahti Sillanpää on vartioinut luukulla kahdesti. Hyrkkönen ja Valkama kuulunevatkin A-junnujen vakiorosteriin ja pelannevat ensisijaisesti niitä otteluita. Tulevana viikonloppuna vieraiden A-lla on perjantaimatsi Seinäjoella, joten nämä herrat nähtäneen sunnuntaina Palokan kuumassa kattilassa. #76 #62 ja #16 kannattaa siis merkitä vartiointikirjaan. B-junnuissa innokkaasti maaleja nakutellut Hytönen #42 kannattaa myös ottaa suurennuslasin alle. Rightilta pelaava hyökkääjä on kerännyt pistesaldoa 17 (15+2) …kärkkynee maalin edustalla hyviä vetopaikkoja.

Happeelta löytyy tässä tilastossa kovempi tripla (Lari-Timi-Eetu) yli 20 pisteen saldollaan. YV- tilastoissakin Happee vie paremman onnistumisprosentin, joten Kooveen kannalta siisti peli heille eduksi.

Happeen pelaajiston terveystilanne on hyvä.Saukkonenkin kokeili jo pelikuntoaan Joensuussa ja mikäli kaikki valmennuksen palaute sisäistetään pelikentälle ja joukkueen treeniviikko sujuu suunnitellusti, voidaan sunnuntaina olettaa Palokassa nähtävän nälkäinen hirvilauma.

Ja sitten lyhyesti Josba-ottelusta

Tilastot ovat tutkijoita varten. Niihin ei pidä sokeasti luottaa, minkä kotijoukkue sai karvaasti ottaa opikseen viikonvaihteen Joensuun turistimatkalla. Susirajan vierailu oli katkera koulu- ripaus positiivista, nämäkin koulut pitää käydä, jotta niistä opitaan. Josba vei koko matkan ja kentällä nähty vasalauma vikisi. Lopussa mailan+pallon sekä jalkojen+korvien välin yhteistyö ja pelin kääntäminen oli vaikeinta ikinä. Josballe ihan ansaittu voitto ja pisteet. Ottelun onnistujia tai epäonnistujia ei lähdetä kaivelemaan, mutta jos tähtipisteitä jaettaisiin, niin kakkoskentälle maininta.

Tilastot

Lopputulos Josba 8- Happee7

Laine 16 torjuntaa

Eetu 2+1

Timi 2+0

Samu 1+2

Happeelta löytyy ratkaisijoita. Tule katsomaan joulukuun avaus sunnuntaina 3.12, kun vieraaksi saapuu Koovee Tampereelta. Pallo keskelle klo 15:30

Osallistu myös Laajavuori-perheloman arvontaan. Arvat 2 €

Happee B-pojat kiittää.

(kuvat ja teksti,msuutari)

Reaaliaikainen tulospalvelu osoitteessa http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/happee-koove...

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ