Heimo Hirvi Salibandykoulut alkaa syyskuussa - Ilmoittaudu nyt mukaan!
Julkaistu: 04.07.2020 00.00

Heimo Hirvi Salibandykoulut alkaa syyskuussa - Ilmoittaudu nyt mukaan!

Vuosittain yli sata lasta liikuttava Heimo Hirven salibandykoulu käynnistyy neljännen kerran taas syyskuun alussa. Ilmoittautumiset eri tasoisten salibandykoulujen ryhmiin on avattu. Valitse harjoituspaikkasi ja tule mukaan!

HeimoHirvi -salibandykoulu on Happeen ja maailman suosituimman salibandyhahmon Heimo Hirven alle 9-vuotiaille lapsille järjestämä salibandykoulu, joka tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten ratojen, leikkien, kilpailujen ja pelien avulla. HeimoHirvi -salibandykoululaiset muodostavat yhdessä Suomen suurimman lasten salibandyjoukkueen, #HeimoHirvi -joukkueen.

Salibandykoulun sisällöt on pilkottu kolmelle tasolle siihen osallistuvan lapsen lähtötason mukaan: 1-taso, 2-taso ja G-junioriliiga. Lapsella on mahdollisuus saada alusta saakka ohjausta oman tasoisessa ryhmässään. Salibandykoulun tavoitteena on innostaa monipuoliseen liikkumiseen leikkien ja pelien kautta, sekä opettaa kehonhallintaa, motorisia- ja lajitaitojen alkeita, sekä ryhmässä toimimista. Harjoitustunnit sisältävät leikkimistä, ratoja, pelaamista, sekä laji- ja liikuntataitojen opettamista ja oppimista. Toiminnassa huomioidaan lapsen ikä ja motorinen kehittyminen.

Varaa paikka lapsellesi ennen kuin ryhmät täyttyvät - ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.happee.fi//joukkueet/1865/lomake/606/ilmoittaudu-heimo-hirvi-salibandykouluun

heimo hirvi salibandykoulu salibandy säbä jyväskylä sähly

Harjoitusajat ja -paikat kaudelle 2020-2021:

1- tason salibandykoulut (2-4-vuotiaat):

- Halssilan koulu sunnuntaisin klo 10:00-11:00 => Ilmoittaudu tästä

2-tason salibandykoulut (4-6-vuotiaat):

- Keljonkankaan koulu tiistaisin klo 17:30-18:30 => Ilmoittaudu tästä

- Vaajakosken liikuntahalli, lohko2 tiistaisin 16:45-18:00 => Ilmoittaudu tästä

- Palokan koulukeskus 1/3 lohko tiistaisin 16:30-17:30 => Ilmoittaudu tästä

- Kuokkala graniitti, ampumahalli sunnuntaisin klo 14:00-15:00 => Ilmoittaudu tästä

3- tason salibandykoulut (6-9v) on nyt G-junioriliiga

G-junioriliiga on uusi harrasteliiga, missä joukkueet harjoittelevat lähellä kotia kerran viikossa ja pelaavat kauden aikana kolme turnausta keskenään. G-junioriliigaan voit ilmoittautua eri lomakkeella, joka löytyy tästä linkistä

Lue lisää Heimo Hirvi salibandykoulusta: www.heimohirvi.fi tai ilmoittautumissivulta, jonne pääset alempana olevasta linkistä. Tule mukaan!

https://www.happee.fi//joukkueet/1865/lomake/606/i...

Lisätietoja tarvittaessa,

Tero Kotilainen
Happee
Valmennuspäällikkö

tero.kotilainen@happee.fi




Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ