ASM Happee vs Hawks
Julkaistu: 22.11.2019 00.00

ASM Happee vs Hawks

Palokassa alkaa sunnuntaina 24.11. klo 15:30 ASM runkosarjan ottelu Happee vs Hawks. Hawks majailee sarjassa tällä hetkellä kymmenentenä, ja huomioitavaa on heidän ottelujen vähämaalisuus. Sarjan vähämaalisimmat ottelut on pelannut Steelers, sarjan viimeinen joukkue. Edellisen viikonlopun lauantaina oltiin juuri Steelersin vieraana ja voitettiin 6-4. Tämä peli oli vauhdiltaan hitain tähänastisista, kummallisen hitaan oloinen, kuitenkin numeroita selkeämmin meille. 'Saas nähdä', minkä tyyppinen ottelu syntyy Hawksia vastaan. Tule sunnuntaina Palokkaan kannustamaan Happeeta!

Steelers pelin vastakohtana oli edellisen viikonlopun sunnuntain ottelu Eräviikinkejä vastaan. Vauhtia riitti ihan toiseen malliin, yksi parhaista tämän kauden otteluista, ainakin yleisölle! Liekö edellisen päivän hitaus jäänyt meille muistiin, eka 30 min. ja olimme 2-5 tappiolla. Kolmas erä jo meille 3-1, vaikka meille tuli kaksi jäähyä… varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 6-6. Jatkoajalla hävittiin, mutta ”No hätä”, olemme sarjan toisena ja näin 'pysyy jalat maassa'.

Ottelu on nähtävissä SolidSportissa ja tulospalvelu https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/a-poikien-sm-sarja-runkosarja/5887 , mutta tule paikanpäälle nauttimaan ottelun lisäksi kahvion antimista!

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ