D1 Musta tappioitta Eliittisarjaan
Julkaistu: 07.11.2018 00.00

D1 05 -ikäluokan ylialueellisen eliittisarjan karsinta saatiin päätökseen Sisä-Suomen alueella, kun viimeiset turnaukset pelattiin viikon loppuna Tampereen Spriral-hallissa. Pojat intoutuivat loistavaan pelaamiseen ja karsinta sujui pelkkien voittojen merkeissä ja maalieroksi saatiin hieno 57-10! Tulostaulukkoa onkin mukava ihailla:

Muut eliittisarjan joukkueet ovat Sisä-Suomesta Koovee, Ilves ja Classic sekä Länsirannikolta TPS 05, TPS 06, SBS Masku ja Karhut (tilanne ennen viimeistä heidän turnausta). Hyvin menneen karsinnan jälkeen on hyvä jatkaa kovaakin kovempaa eliittisarjaa, jossa päästään mittaamaan joukkueen tekeminen huolella. Eliittisarja alkaa Tampereella 25. marraskuuta.

Alla vielä kertomuksia pelipäivistä.

6.10. Killerin liikuntakeskus

Eliittisarjan karsinta rykäistiin käyntiin Killerillä O2:n Ampparipesässä.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Pirkkalan Pirkat joka kaatui lopulta melko selvästi 10-4. Sarjan avauspeliksi ihan kelpo suoritus. Näissä on menneillä kausilla usein oltu vaikeuksissa. Toisessa pelissä voitettiin SC Urbans 13-0,peli laitettiin poikki jo kahden erän jälkeen, koska eroa oli yli 12 maalia. Alun nihkeyden jälkeen päästiin hyvin pallolliseen peliin kiinni. Onnistumisia saatiin laajalla rintamalla ja välillä pidettiin kyllä vastustajaa pallosta pois minuuttitolkulla.

21.10. Kauppi Sport Center

Eliittikarsintaa jatkettiin hienossa Kauppi Sport Centerissä.

Ensimmäinen peli väännettiin kolmannessa erässä väkisin itselle, kun kaksi erää oltiin vielä syyslomalla. Tärkeä 8-5 voitto kuitenkin PIskusta.

Mutta sitten rytkähtää ja rytkähtääkin kunnolla! Koovee kaadetaan toisessa pelissä puhtaasti 6-0! Joukkue sai itsestään irti koko vuoden parhaan esityksen, eikä Kooveelle jätetty minkäänlaista saumaa.

Pelit jatkuvat taas parin viikon päästä 4.11. Tampereella, jolloin ratkaistaan lopullisesti eliittiin menevät joukkueet.

4.11. Spiral-halli

Eliitin karsinta päätettiin kahdella pelillä Tampereella, missä ratkaistiin lopullisesti eliittiin menevät joukkueet.

Ensimmäisessä ottelussa Classic-06 voitettiin ennen täyttä aikaa 13-1. Toisessa pelissä vastassa oli paikallisvastustaja O2 musta. Väännettiin puhdas 7-0 voitto.

Näin kauden tärkein tavoite eli pääsy ylialueelliseen eliittisarjaan saavutettiin puhtaalla pelillä maalierolla 57-10. Ehkä tänä vuonna olemme valmiimpia myös menestymään tuossa ikäluokkamme korkeimmassa sarjassa. Tästä on hyvä jatkaa. Pelit jatkuvat oletettavasti marraskuun loppupuolella kun länsirannikko on saanut karsittua joukkueensa