Happee ja Terveystalo aloittavat pitkäjänteisen yhteistyön
Julkaistu: 18.09.2017 00.00

Happee ja Terveystalo aloittavat pitkäjänteisen yhteistyön

Happee ja Terveystalo ovat solmineet kolmen vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on rakentaa toimiva, laadukas ja monipuolinen palvelukokonaisuus seuran ja Terveystalon välille. Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys, joten Happeessa päästään hyödyntämään parasta mahdollista urheilulääketieteellistä osaamista.

- On ilo aloittaa pitkä yhteistyö menestyksekkään ja paikallisesti tärkeän sekä tunnetuimman salibandyseuran kanssa. Tarkoituksemme on kehittää sekä Happeen, että Terveystalon markkinointia ja keskittää koko seuran terveyspalvelut saman katon alle. Molempien etu on se, että kaikki terveyspalvelut löytyvät nopeasti ja organisoidusti samasta paikasta ja hoitoon pääseminen on vaivatonta ja sujuvaa. Varsinkin pelaajien loukkaantumistilanteissa nopea hoitoon pääsy on tärkeää, kommentoi Terveystalon asiakkuuspäällikkö Mika Kivinen alkanutta yhteistyötä.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen näkee yhteistyön Terveystalon kanssa selvänä edistysaskeleena seuran toiminnassa.

- Tämä yhteistyö on meille erittäin tärkeä palanen kehittäessämme toimintaamme jatkuvasti ammattimaisempaan ja toimivampaan suuntaan. Pelaajilla ja vanhemmilla pitää olla selkeä ja sujuva reitti lääkäripalveluihin ja Terveystalo vastaa tähän tarpeeseen koko seuran osalta erinomaisesti, Kotilainen toteaa.

Terveystalo

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ