Happeen salibandykerhot uudistuvat - tässä tulee Heimo Hirven salibandykoulu
Julkaistu: 19.07.2017 00.00

Happeen salibandykerhot uudistuvat - tässä tulee Heimo Hirven salibandykoulu

Happeen salibandykerhotoiminta uudistuu syksyllä, kun seura aloittaa syyskuussa maailman suosituimman salibandyhahmon Heimo Hirven Salibandykoulun.

- Heimo on tehnyt monta vuotta hyvää työtä lasten kanssa Happeen miesten kotiotteluissa sekä muissa tapahtumissa, ja hän itse halusi lähteä pyörittämään Salibandykoulua Jyväskylän alueella, kommentoi tapahtunutta Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen.

Idea salibandykouluun tuli Heimo Hirveltä itseltään.

- Happeen kerhotoiminta kaipasi uutta värikynää ja koin, että nyt on aika ottaa isompaa roolia alueen lasten hyväksi. Olen mielestäni maailman paras salibandypelaaja ja haluan antaa osaamiseni lasten hyväksi. Rakastan lapsia ja haluan, että lapset voivat harrastaa salibandya turvallisessa ympäristössä, Heimo Hirvi aloittaa.

- Tuon toimintaan myös Happeen arvojen mukaisesti kasvatuksellisen näkökulman ja valitsen salibandykouluihin pätevät ja koulutetut ohjaajat, jotka pystyvät pitämään lasten kanssa hauskaa. Meidän toiminta näissä kouluissa perustuu siihen, että pidetään hauskaa, leikitään ja opitaan salibandya mukavassa ympäristössä, asiasta innostunut Heimo Hirvi kertoo omasta koulustaan.

Heimo on suunnitellut koulut niin, että lapsen kerhoksi voidaan aina valita hänen kehityksensä kannalta paras vaihtoehto. Valittavana on kolme eri tasoa; 1. taso, 2. taso tai 3. taso. Tasojen sisällöt on suunniteltu salibandyn ja liikunnan ammattilaisten kanssa.

- Halusin, että koulujen sisällöt ovat valtakunnan parhaita, koska Happeekin on yksi maailman suosituimmista salibandyseuroista. Ja itse olen tietysti maailman suosituin salibandyhahmo. Siksi meidän salibandykoujenkin tulee sisällöllisesti ja toiminnallisesti olla maailman parhaita, Heimo vakuuttaa.

- Meillä oli itse valitsemani ensiluokkainen ammattilaisten tiimi suunnittelemassa koulujen sisältöä, joten salibandykoulujen laatu on täyttä timanttia. Tulen itse jatkuvasti tarkkailemaan toiminnan laatua ja pitämään huolen siitä, että toiminta on lapsille hauskaa ja opettavaista, jatkaa Heimo tarinaansa.

Heimo perusti salibandykoululleen omat nettisivut ja ne löytyvät tietysti osoitteesta www.heimohirvi.fi. Sivuilta löydät tarkemmat tiedot kouluista ja niiden toiminnasta. Myös ilmoittautuminen salibandykouluun hoituu kätevästi nettisivujen kautta.

- Toivotan kaikki lapset mukaan leikkimään ja oppimaan salibandya mukavassa sekä turvallisessa ympäristössä. Nähdään salibandykoulussa! En malta odottaa, että toiminta saadaan käyntiin, Heimo Hirvi päättää ja toivottaa samalla kaikki lapset mukaan toimintaan.

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ