Kotiotteluvoitto
Julkaistu: 27.11.2016 00.00

Ottelun alkuasetelmaan kuului, että voitto pitäisi meidät kärjen tuntumassa. Edellisessä ottelussa näkyi alkukauden pelien meininkiä ja nyt ottelu oli hallussa ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Toisaalta peli oli tarkkaa molemmilta joukkueilta ja siten erätauolle mentiin tasatilanteessa 1-1.

Toinen erä oli sitten hyvää peliä, vastustaja ei pääsyt kunnon laukaisupaikolle ja vastahyökkäykset vietiin loppuun asti. Erätauolle lähdettäessä tulostaulu näytti 6-2. Kolmas erä jatkettiin sama rataa, hyvää pallon hallintaa joka kentältä ja varmaa pelaamista. Maaleilla ei sinällään juhlittu, ei tehty yltiöpäisiä hyökkäyksiä. Vastustaja pääsi maalintekoon ensin meiltä hieman huonon vaihdon ja sitten ylivoiman seurauksena, näitä silloin tällöin tulee. Se, mikä tässä oli hyvää, me haettiin ja saatiin tekopaikkoja riittävästi, ja ne pari maalia. Lopputulos 8-4.

Kokonaisuutena hyvä peli joko joukkueelta, tästä jatketaan, ensiviikolla lähdetään Lahden suuntaan ja vastassa on PHSB.