C1-Punaisten voittoputki jatkui
Julkaistu: 17.10.2016 00.00

C1-Punaisten voittoputki jatkui

C-poikien punaisten joukkue on aloittanut 1.divisioonapelit oletettuun malliin. Nyt on neljä peliä takana ja voittoja saman verran.
Kotona ensimmäisessä pelissä kaatui vähän nihkeän esityksen jälkeen SB Vaasa 8-6. Vieraista on napsittu myös voittoja: Keravan Blackbirdsistä 8-5, Savonlinna Top Teamistä 13-6 ja vielä viime viikonloppuna Lahden PHSB:stä peräti 13-0. Pojat ottivat siis divarin kärkipaikan haltuunsa.

Ensimmäinen peli SB Vaasaa vastaa oli jännittävä loppun asti. Siinä maaleja tehtiin vuoronperään aivan loppuminuuteille asti. Muut ottelut ovat kyllä olleet Happeen poikien hallinnassa alusta asti. Yhtäkään ottelua ei vielä ole aivan hurmostilassa pelattu, mutta verkko on heilunut kiitettävästi. Varsinkin hyökkäysketju Räsänen-Lehtinen-Ahonen on nakuttanut maaleja tappavan tehokkaasti ja nyt näyttävät myös muut kentälliset saavan pelin pikkuhiljaa loksahtamaan kohdilleen. Alkukaudesta on tehty kokeiluja kokoonpanoissa ja niitä varmaan tullaan jatkamaan edelleen kohti kevään kamppailuja.

Ensi viikonloppuna 23.lokakuuta vierailulle tulee kova Josba Joensuusta. Josba on aloittanut myös kautensa erittäin hyvin, joten odotettavissa on tiukkaa vääntöä pisteistä. Tervetuloa siis katsomaan jännittävää ottelua Vaajakosken liikuntahallille sunnuntaina 23.10 klo 14.00.

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ