Voitto ensimmäisessä kotiottelussa
Julkaistu: 16.10.2016 00.00

Happee B Musta otti ensimmäisestä kotiottelusta voiton 11-7.Vastassa oli Porin Karhut, joka on yksi kovimmista vastustajista etukäteen arvioituna. Peli Palokan koulukeskuksessa alkoi Karhujen painostuksella ja pyörityksellä, joka näkyi maalien lisäksi myös meidän jäähyillä.Ensimmäisen erän puolivälissä alkoi meidän peli sujua paremmin ja erätauolle lähdettiin 3-2 johdossa.

Toinen erä oli numerollisesti Happeen erä.Karhut pääsivät maalintekopaikkoihin, mutta tiukka loppuun asti puolustaminen meidän pojilta teki Karhujen tilan ja ajan hyökkäyspäässä laukaisutilanteessa minimaaliseksi.Toisaalta kaikki kentät rullasivat Karhujen päähän ja tilanteita syntyi riittävästi.Tulostaulu erän lopussa 7-3.

Kolmatta erä kuvaa maalillisesti meidän hyvä peli tasakentällisin, mutta myös lukuisat jäähyt.Karhut saivat tehtyä kolme ylivoimamaalia, kun melkein puolet erästä pelattiin vajaakentällisin tai alivoimalla.Kolmatta erää ja koko peliä kuvaa joukkueen hyvä ja kurinalainen puolustaminen.Vastustajalle ei annettu selkeitä laukaisupaikkoja paljoa, niin puolustajat kuin hyökkääjät peittivät monta vetoa ja maalivahti korjasi loput, ja mm. kaksi rangaistuslaukausta. Kun meidän hyökkäykset etenivät vetopaikkoihin ja ne tilanteet käytettiin hyväksi, lopussa taululla oli lukemat 11-7.

Maalivahdeista sen verran, että he ovat pelanneet joka toisen pelin, otteet ovat olleet hyvät ja varmaankin samalla pelisysteemillä jatketaan. Kotiotteluiden putki jatkuu ensi lauantaina Killerillä 22.10. klo 15:00, vastassa on Ranges.Sunnuntaina 30.11. Palokkaan tulee vastaan NST ja sitten putken päätteeksi samassa paikassa 13.11. RSS Panthers. Tule kannustamaan Happee voittoon.