C2 SM- karsinta- ennakkoa
Julkaistu: 17.08.2017 00.00

C2 SM- karsinta- ennakkoa

Jaa mikä homma? Tässä lyhyesti kaikki mitä pitää tietää tulevista SM- karsinnoista C2- poikien osalta! Tutkivaa journalismia tässä tekstissä harrasteli joukkueen valmennuksesta JK.

Kaudella 2017-18 C2-pojissa (2003 -syntyneet) pelataan valtakunnallinen SM-sarja kahdessa 8 joukkueen (yht. siis 16 joukkuetta) lohkossa siten, että ensin pelataan 1 ottelu jokaista toisen lohkon joukkuetta vastaan turnausmuotoisena sarjana ja kaksinkertainen sarja yksittäisinä otteluina oman lohkon joukkueita vastaan.

Valtakunnallisten sarjojen karsinnat pelataan kahdessa vaiheessa 19.-20.8.2017 ja 26.-27.8.2017.

C2- poikien SM- sarjan karsintoja pelataan tulevana viikonloppuna ympäri Suomea. Karsintoihin ilmoittautuneet joukkueet jaettiin 4-5 joukkueen alkulohkoihin. Lohkojen voittajat etenevät suoraan SM- sarjaan ja 2.-3.- sijoittuneet etenevät jatkokarsintoihin seuraavalle viikonlopulle.

Happee C2 arvottiin karsintojen osalta lohkoon D. Lohkon muut joukkueet ovat OLS (Oulu), SB Vantaa (kuulemma Vantaalta päin) ja Papas (Kajaani). Tämä karsintalohko pelataan Kajaanihallissa (joka huhujen mukaan sijaitsee Kajaanissa). Ennakkoon juuri tätä lohkoa D voidaan pitää karsintojen tiukimpana, koska selkeää voittajasuosikkia ei ole vaan Happee, OLS ja SB Vantaa ovat kaikki kovia kanditaatteja etenemään jatkoon. Alla pientä arviota tulevista vastustajistamme:

OLS:

Oulun suunnalta tulee aina yhtä pelottava ja hirvittävä OLS. OLS on tunnettu todella kovana junioriorganisaationa etenkin C- junioreista eteenpäin, kun lähiseutujen lahjakkaat yksilöt usein tässä vaiheessa tämän saman logon alle suuntaavat. Aivan koko Oulua ei kuitenkaan OLS ole -03 ikäluokassa saanut itselleen haalittua, vaan toinen seudun joukkue Merikoski SBT Apassit on pysynyt myös huippukovana joukkueena, mikä taas on hieman vähentänyt OLS:in iskukykyä. Mutta on joukkueessa silti todella kovia pelimiehiä. Joukkue on fyysisesti iso ja huippukunnossa. #57 Veeti Palosen johtama ykkösnyrkki on joukkueen terävin syömähammas, ja maalia vartioi yksi valtakunnan eliittiin kuuluva veskari, Riku Panuma. OLS C2 pelaa hyvin "olsmaisella" pelikirjalla eli joukkue luottaa pallolliseen peliinsä todella paljon ja sen hyökkäyskalusto onkin joukkueen ehdoton vahvuus.

SB Vantaa:

Vantaa taas on pelitavaltaan täysin erilainen joukkue kuin OLS; ovathan joukkueet myös täysin eripuolelta Suomea kotoisinkin. Vantaa luottaa pelissään nopeaan pelinkääntöön, mitä joukkueen vikkelät yksilöt myös todella hyvin toteuttavat. Joukkueen hyökkäyksen huippuyksilöitä ovat #13 Julius Tuomas sekä #64 Eemeli Tykkyläinen ja viivasta kovia pommeja kohti maalia laukoo #20 Elis Angervo. Maalia vartioi yksi Etelä- Suomen parhaista kaksikoista Karinen-Jordan.

Papas:

Niin. Papas. No ne tulee Kajaanista ja pelaavat vihreillä paidoilla.

Muista lohkoista mainintoja:

Ikäluokan kärjeksi "asiantuntija- osastolla" on arvioitu SC Classic (Tampere) ja Esport Oilers (Espoo). Kovia tulevat olemaan myös TPS (Turku), ÅIF (Sipoo) sekä EräViikingit (Helsinki). Muuten paikat SM- sarjaan ovat todella auki ja varmasti pari yllätystäkin tullaan näkemään.

Siinä tiivistettynä kaikki mitä sun tarvii tietää. Live- seurantaa Happee C2:n osalta on luvassa joukkueen Facebookissa (Happee -03 Valkoinen&Musta) sekä Instagramissa (happee_c2). Liiton sivuilta tulospalvelu löytyy tuolta:

http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/c2-pojat-pc2s...

#rytkettä

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ