Aluesarja käyntiin Tampereen Spiral-hallissa
Julkaistu: 09.10.2017 00.00

Aluesarjan ensimmäinen turnauspäivä pelattiin sunnuntaina 8.10.2017 Tampereen Spiral-hallissa. Ensimmäinen peli oli YPA sinistä vastaan. YPA oli hereillä alusta asti toisin kuin me, ja toiseen erään lähdettiin 0 - 5 YPAn ollessa johdossa. Toisessa erässä jo hieman herättiin ja se pelattiin tasan 2 - 2. YPA päästettiin ensimmäisessä erässä liian isolle karkumatkalle, ja peli päättyi 4 - 11 YPAn voittoon.

Toisessa pelissä oli vastassa Vesilahden Visa (mustat). Salama-alulla mentiin 0 - 1 johtoon, kun peliä oli kulunut vaivaiset 19 sekuntia. Ensimmäinen erä päättyi meidän hyväksi 1 - 3. Sen jälkeen toinen ja kolmas erä pelattiin tasan. Jännitystä riitti loppuun asti, kun kellon käydessä aikaa 41.42 tilanne oli 8 - 7 VesVille. Pienet hirvet päättivät kuitenkin näyttää hirvirytkettä Tampereella, ja peli päättyi 8 - 10 meidän voittoon.

Hirvirytke jäi hieman päälle, ja pärinä jatkui vielä kotimatkallakin. Osa joukkueesta yritti haastaa Orituvalle tullutta Steamersiä taukojumppaan, mutta joutuivat tällä kertaa jumppaamaan itsekseen.