Hirvirytkettä Qmax-turnauksessa Nurmossa 23.9.2017
Julkaistu: 24.09.2017 00.00

Hirvirytkettä Qmax-turnauksessa Nurmossa 23.9.2017

Nurmon Qmax-turnauksessa jatkettiin hyvällä asenteella pelaamista, ja lopputuloksena oli pronssiset mitalit. Alkuerissä ensimmäinen peli voitettiin 5 - 2, toisessa tuli tiukka tasapeli 2 - 2 ja kolmas voitettiin 4 - 1. Jatkoon lähdettiin lohkovoittajina.

Jatkopeleistä ensimmäinen peli voitettiin 4 - 2. Ennen sitä seuraavaa peliä oli noin tunnin tauko. Se teki hyvää, ja peli voitettiin 3 - 1. Viimeiseen peliin ennen loppuotteluita mentiinkin suoraan edellisen pelin jälkeen, ja selkeästi alkoi jalassa juokseminen painaa. Ensimmäiset minuutit hallittiin peliä, mutta meidän hienoisella avustuksella vastustajat pääsivät tasoihin ja ohi. Lopputulos pelistä oli 2 - 4 häviö meille.


"Ylärima poikki, Happee jälleen voitti!" raikui useasti Nurmon Qmax-arenalla.

Pronssiotteluun mentiin melkein suoraan samoilla jaloilla, hieman ehditiin niitä ylös nostaa ja pientä evästä tankata. Sitten taas vain hirviasenteella ja lopputuloksena oli 3 - 6 voitto pronssiottelusta. Erinomaisesti jokainen taisteli loppuun asti, vaikka lopun rutistus - kolme peliä putkeen eli 25 minuuttia + 25 minuuttia + 2 x 15 minuuttia - pelattiin olemattomilla tauoilla, ja jokaisella taisi jo jotain paikkaa kolottaa.


Hieman virallisempi poseerauskuva

Huippureissu huipputyyppien kanssa oli! Joukkueen kuudes pelaajakin jäi varmasti turnauksesta monien muiden joukkueiden kannattajien mieleen. Hirvirytkettä on siis luvassa tulevallakin kaudella niin kentällä kuin katsomossakin!


Mitalit kaulaan

Tunnelmat palkintojen jaon jälkeen


Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ