C2 Eliittikarsintojen ensimmäinen ennakko tulee tässä!
Julkaistu: 30.09.2017 00.00

C2 Eliittikarsintojen ensimmäinen ennakko tulee tässä!

Edustusjoukkueen puolella ennen karsintoja suureen suosioon nousseet otteluennakot tekevät nyt debyyttinsä myös Kilpajoukkueen puolella. Valmennuksesta JK rustasi taas vähemmän tosikoille suunnatun ennakon joukkueemme ensimmäisistä peleistä.

C2 Valkoinen ottaa huomenna sunnuntaina 1.10. suunnaksi Ylöjärven Liikuntakeskuksen, jossa ponkaistaan käyntiin C2- poikien Sisä-Suomen ja Länsirannikon Eliittisarjan karsinnat Sisä-Suomen lohkon osalta.

Lohkossa pelaa kahdeksan joukkuetta. Joukkueet pelaavat kerran kaikkia vastaan (=Yksinkertainen sarja, 7 ottelua siis). Happeen lisäksi lohkossa pelaavat O2 Jkl, Steelers, KooVee Punaiset, YPA (...), Classic 04, KooVee Mustat 04 sekä Steelers II (jonka olisi voinut nimetä myös muiden mukana Steelers 04).

Happeen avauspelipäivän vastustajat ovat järjestyksessään Steelers (no miksei tämän nimi nyt sitten ole Steelers I, ihme hämmentämistä hämeenlinnalaisilta), KooVee Punaiset sekä Classic 04.

Steelers:

Steelers (siis tämä 03 tai I) osallistui elokuussa ikäluokan SM- karsintoihin, josta terämiehille tarttui mukaan lähinnä vain kokemusta (no ei pisteitä, joten siis vain kokemusta). Eliittikarsinnoissa joukkue on kuitenkin lohkon ennakkosuosikkeja. Toki joukkueen iskukyky riippuu todella paljon seuran 02- joukkueen peleistä, sillä 03- joukkueen suurimmat tähdet Vilho Kekki ja Elmeri Tuomainen kuuluvat myös vuotta vanhempien kokoonpanoon. Lisäksi Wrightin puolen snaipperi Eero Saarinen on todella vaarallinen pelaaja hyökkäyspäässä. Jos nämä talentit ovat kokoonpanossa, ainut kysymysmerkki joukkueella voi löytyä alakerran ja maalivahtiosaston puolella.

KooVee Punaiset:

Ah, KooVee. Tuo joukkue, joka on tässäKIN ikäluokassa aiheuttanut joka suuntaan harmaita hiuksia, kun on ollut KooVee Mustia, Punaisia, Keltaisia ja toisesta ikäluokasta samassa sarjassa samaa värisuoraa. Oikeastaan koskaan ei ole voinut tietää ketä sieltä vastaan tulee. No nyt on Tampereelta oltu armollisia, ja tässä sarjassa on mukana VAIN 2 KooVeen joukkuetta. Entinen Musta (nykyisin C2 SM) pelaa valtakunnallisen sarjan puolella, joten niistä pelaajista tuskin tarvitsee tällä kertaa huolehtia. Äkkivilkaisulla löytyy Punaisten tämän vuoden rosterista kuitenkin kovia nimiäkin, ja Niklas Kiuru, Kalle Kenttä, Aapo Suvela, Akseli Maijala sekä Aleksi Glad tulevat olemaan tällä tasolla kovia pelimiehiä. Toki myös KooVeella pieni kysymysmerkki on (ollut läpi vuosien) puolustus- ja maaliahtipelin kestävyys.

Classic 04

Classic on tämän lohkon yksi nuoremman ikäluokan edustaja. Sen ei pidä kuitenkaan hämätä, joukkue osallistui nimittäin myös tämän ikäluokan SM- karsintoihin elokuussa, ja pelasipa joukkue itsensä ihan jatkokarsintoihin saakka ja hävisivät SM- sarjaan edenneelle Porin Karhuille vain yhdellä maalilla. Omassa ikäluokassaan Classic on valtakunnan parhaita joukkueia, ja kuuluu myös FBA Maajoukkuetiehen. Classicista löytyy 04- ikäluokan nimimiehiä pilvien pimein, mainittakoon mm. Teemu Karppanen, Matti Sorja sekä maalivahti Pirkka Mäki-Tuuri. Lisäksi ehkä mielenkiintoisin nimi on -05 ikäluokan ehkä Suomen parhaisiin lukeutuva Vilho Helin, jonka vanhemmat veljetkin ovat paukutelleet Classicin junnuissa kovaa jälkeä viime vuodet.

Eli kova on Happeella haaste ensimmäisissä peleissä. Ketään ei kuitenkaan lähdetä kumartelemaan, vaan omalla hyvällä pelillä lähdetään Tamperetta ja Hämettä (vai Hämeetä? Pitäisköhän sanoa vaan Hämeenlinnaa? Tai vaan Steelersiä, kun ne on nyt ainut joukkue sieltä. Mutta sittenkin pitäisi palata tuohon alun ongelmaan; onko se nyt Steelers 03 ja Steelers 04 vai Steelers I ja Steelers II?) haastamaan.

Jos eksyy paikanpäälle otteluita katsomaan, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin mediassa esiin nousseisiin tärppeihin:

Osuuko #51 Elmeri Laitinen taas Ylöjärvellä?

Saako kukaan Happeen nopeinta keuruulaista #87 Aapo Kotoa kiinni?

Kenelle -04 osaston pelaajalle sattuu tällä kertaa pörssipäivä ja kaksinumeroiset tehopisteet?

Onko #9 Lenni Jormakka saanut mailan ruuvit kiristettyä?

Näihin ja kaikkiin muihin kysymyksiin saat vastauksen tulemalla paikanpäälle seuraamaan hirvipaitojen otteita Ylöjärvelle. Ensimmäinen puck drop meidän osalta kello 1200.

#Eliittirytkettä

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ