C2 SM-sarjan avaus sunnuntaina Monnarilla!
Julkaistu: 06.10.2017 00.00

C2 SM-sarjan avaus sunnuntaina Monnarilla!

C2- poikien valtakunnallinen SM- sarja potkaistaan käyntiin tänä viikonloppuna. Happee pääsee avaamaan oman sarjakautensa kotimaisemissa Jyväskylän Monitoimitalolla sunnuntaina 8.10. Vieraiksi pelipäivään saapuvat SB Vaasa, RSS Panthers/FoSu Riihimäeltä sekä Hatsina Mikkelistä. SM- sarjan ensimmäisen kierroksen pelit pelataan turnausmuotoisina, eli jokainen joukkue pelaa päivän aikana 2 3X15 minuutin ottelua.

Pelipäivän otteluohjelma on seuraavanlainen:

12.00 Happee - SB Vaasa

13.15 Hatsina - RSS Panthers/FoSu

15.30 SB Vaasa - Hatsina

16.45 RSS Panthers/FoSu - Happee

SB Vaasa on Happeelle täysin uusi tuttavuus. Myös he selvisivät SM- sarjaan jatkokarsinnan kautta. Karsinnoissa etenkin Vaasan ykköskenttä oli todella tehokkaalla päällä. Joukkueesta kannattaa pistää sunnuntaina merkille etenkin puolustaja #89 Santeri Uusi-Laitila sekä hyökkääjät #11 Herman Kangas ja #87 Elias Nyman.

RSS Panthers/FoSu on myös seurana meille uusi vastus. Kuitenkin suurin osa pelaajistosta on tuttua porukkaa Happeen valmennukselle ja pelaajistolle, sillä joukkueen runkona on edelliskaudella Eliittisarjassa pelannut LFT. Lopella eivät olosuhteet salli SM- sarjan pelaamista, joten joukkue siirtyi kokonaisuudessaan tälle kaudelle Panthersin alaisuuteen. Lisäksi seuraan siirtyivät FoSun pelaajat, joten RSS Panthers/FoSu on todella taitava joukkue, joka kuuluu B-lohkon kärkikastiin. Pelaajistosta nostetaan esiin ikäluokan kärkikastiin kuuluvat Lopen miehet #7 Eevertti Hietanen sekä #43 Tobias Koukku. Ottelusta RSS Panthers/FoSua vastaan tulee varmasti viihdyttävä ja yleisö ystävällinen, sillä viime kauden pelit Eliittisarjassa LFT:tä vastaan muodostuivat todellisiksi hegemoniakamppailuiksi ja kaikki pelit päättyivät vain yhden maalin erolla.

Pääkallo.fi on kirjoittanut myös tänä vuonna ennakkoa C2- poikien SM- sarjasta, ja sen voit lukaista tästä alla olevasta linkistä:

http://paakallo.fi/2017/10/paakalloennakko-c2-ikal...

Happee C2 toivottaa sunnuntaina kaikki kannattajansa täyttämään Monnarin lehterit, ja kannustamaan hirvipaidat voittoon historiallisessa SM- sarjan avauksessa!

#SMsarjarytkettä

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ