C2 SM- Jatkokarsinta - Ennakko
Julkaistu: 24.08.2017 00.00

C2 SM- Jatkokarsinta - Ennakko

Tulevana viikonloppuna pelataan C2- ikäluokan SM- jatkokarsinnat, johon etenivät ensimmäisen vaiheen lohkojen kakkoset ja kolmoset. Meidän lohkon voiton ja suoran SM- paikan vei Oulun suuruus OLS. Jatkokarsintaan etenivät SB Vantaa ja Happee.

Se kuuluisa arpaonni ei suosinut tällä(kään) kertaa hirvilaumaa, vaan suuntaamme tulevana viikonloppuna viimeiselle ristiretkellemme Sipooseen. Jatkolohkossa vastaan asettuu pääpiirteissään koko Etelä- Suomi, nimittäin ÅIF (Sipoo), M-Team (Helsinki) ja jo alkulohkossa kohdattu SB Vantaa (viime viikonloppuna saatiin huhuille varmistus: ovat todellakin Vantaalta!). Valmennuksesta JK kaivoi taas ruutuvihkon esille ja rupesi rustaamaan viime viikonlopun tapaan pientä ennakkoa tulevasta:

SB Vantaa:

Ahh. Heti ekaan peliin saadaan vastaan viime viikonlopulta tuttu Vantaan SB Vantaa Vantaalta. Viime viikonlopun kamppailu ei mennyt meidän osalta ihan käsikirjoituksen mukaan; hallittiin muttei saatu oikein osumia aikaan, ja Vantaa kuittasi onnekkaan 3-2 voiton. Vantaa oli allekirjoittaneelle lähinnä pienoinen pettymys, koska joukkue ei harrastanut läheskään niin nopeaa pelinkääntöä kuin odotimme. Sen verran osui oikein, että maalissa Petteri Karinen oli todella hyvällä pelipäällä ja pallollista peliä pyöritti odotetusti #13 Julius Tuomas. Täksi viikonlopuksi Vantaa saa mukaansa myös kendo- osaston (kirjakielellä siis jää-kiekko), joten hieman fyysisempi ja nopeampi kamppailu olisi tällä kertaa tiedossa. Kävi pelissä miten kävi, käytäneen siitä jälleen keskustelua joukkueiden Instagram- kanavissa.

ÅIF:

Pääkallo.fi sivustolla on PK- seudun omat salibandyn Pasi Rautiaiset ja Keith Armstrongit nostaneet ÅIF:n varmaksi lohkovoittajaksi. Paineet ovat siis kaikki isännillä. Moni kyllä odotti, että kovaksikin luuksi odotettu ÅIF olisi mennyt SM- sarjaan ensimmäisestä vaiheesta. Joukkue on tasainen ja fyysisesti hyvässä kunnossa; varsinaisia ikäluokan ykköstähtiä ei löydy, mutta joukkueella on yli kolme kenttää maalintekovoimaa rosterissaan. Avauskierroksen tehokkaimpina hääri ykköskentän tutkapari Sampo Nieminen-Matias Rantonen. Joukkueen kaikki kolme maalivahtia pelasivat pelin karsintojen ensimmäisellä kierroksella, Happeeta vastaan torjuntavastuun ottanee ykkösmolariksi arvioitu Rasmus Martin.

M-Team:

Helsingin seudun ehkä se vähemmän tunnettu porukka M-Team ei pystynyt ensimmäisellä karsintakierroksella haastamaan TPS:ää ja Indiansia, mutta nappasi taisteluvoiton Steelersistä ja eteni toiseen vaiheeseen. Joukkue on pallon saatuaan vaarallisimmillaan ja hyökkäysalueella M-Teamin vahvuus piileekin. Kun taas suunta vaihtuu, niin näyttää vaihtuvan pelaajien asennekin.

Happee kohtaa lauantaina SB Vantaan ja ÅIF:n, ja sunnuntaina paketoidaan nämä karsinnat lopullisesti M-Teamia vastaan. Sen jälkeen tiedetään, missä sarjassa tuleva kausi pelataan. Kävi miten kävi, kaikkemme tehdään jotta Etelä- Suomen jättiläiset saadaan taltutettua!

Karsintalohkomme seuranta:

http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/c2-pojat-pc2s...

Lisäksi koitetaan saada pelien tiimellyksessä ainakin Instagramiin jotain materiaalia, ota seurantaan siis viimeistään nyt Instan puolella happee_c2!

#rytkettä

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ